Vistabel tretman

PRIMJENA VISTABEL TRETMANA

Vistabel tretman spada u jedan od najpopularnijih anti-age tretmana na svijetu.

Vistabel se koristi za uklanjanje bora nastalih na području oko očiju (tzv. bore smijalice) i čela (tzv. bore mrštilice) koje uzrokuju uobičajeni pokreti upravo tih mišića.

Riječ je o prirodno pročišćenom proteinu čija aplikacija usporava starenje lica i omogućava održavanje lica svježim, mlađim, zategnutijim i odmornijim.

Vistabel je najučinkovitiji za tretman bora na području čela i oko očiju. Njegovim ubrizgavanjem u mišiće tih regija dolazi do blokade živčanih signala što pak omogućava opuštanja mišića i izravnavanja bora.

Za više informacija o tretmanu ili naručivanje nazovite odmah

Prijava na newsletter

.
POSTUPAK VISTABEL TRETMANA

Učinci Vistabel tretmana vide se nakon 2 do 7 dana i traju u prosjeku od 4-6 mjeseci (dužina trajanja zavisi od kvalitete kože samog pacijenta).

Postupak je bezbolan, traje svega nekoliko minuta i ne zahtijeva anesteziju; jedino se područje koje se tretira umrtvi hladnim oblogom ili anestetičkom kremom.

Za održavanje svježeg i mladolikog izgleda tretman je potrebno redovito ponavljati (u razmacima koje odredi doktor), a učinak se povećava sa svakim daljnjim korištenjem.

OSOBA SE NAKON TRETMANA MOŽE ODMAH VRATITI SVOJIM SVAKODNEVNIM OBVEZAMA. PREPORUKA JE NE IZLAGATI SE ODMAH DIREKTNO SUNCU.

U SLUČAJU DUBLJIH I IZRAŽENIH BORA SAMO VISTABEL TRETMAN NEĆE DONIJETI ZADOVOLJAVAJUĆE REZULTATE, PA SE IZ TOGA RAZLOGA MNOGIM OSOBAMA PREPORUČUJE KOMBINACIJA VISTABEL TRETMANA I DERMALNIH FILERA.

Before Image After Image

Pratite nas
na društvenim mrežama