Popravak nakon povećanja grudi

Nakon povećanja grudi sa silikonskim implantatima ponekad se može vidjeti rub proteze, nabori proteze, manja asimetrija ili nedostatak tkiva u području dekoltea.

Iste mogu nastati neposredno nakon zahvata ili naknadno kao posljedica fizioloških promjena.

Transfer masti i matičnih stanica savršena su opcija za takav popravak.

Za više informacija o tretmanu ili naručivanje nazovite odmah

Prijava na newsletter

.

METODA ZAHVATA

Male količine masti mogu se uzeti s abdomena, bokova, natkoljenica te savršeno popuniti dojku i izgladiti neravnine. Mast se obrađuje i s kanilama aplicira u dojke. Obrađena mast se može precizno aplicirati na mjesta gdje je potrebna korekcija neravnina ili asimetrije. Dodatnih ožiljaka nema, a ožiljci na mjestu uzimanja su minimalni. Popravak nakon povećanja grudi zahvat je koji obično traje 1 – 2 sata.

Pratite nas
na društvenim mrežama

OPORAVAK

Oporavak nakon lipotransfera uvelike ovisi o tome koliko masti moramo uzeti kako bismo postigli rezultat koji želimo: što više masnog tkiva uzmemo s više različitih mjesta, to je duži i teži oporavak. Područje dojke nakon operacije natečeno je s hematomima, ali obično uzrokuje malo ili nimalo boli. Na mjestima uzimanja masti bit će modrica, ona će biti natečena i bolna, a nekoliko dana boljet će i kretanje. Najčešće predlažemo pacijenticama bolovanje od 10-ak dana kako bi se oporavile nakon operacije. Kao i kod bilo kojeg postupka transfera masti konačni rezultat vidjet će se tek 4 – 6 mjeseci nakon operacije, a blagotvorni učinci djelovanja matičnih stanica nastavit će se tijekom više mjeseci, pa čak i godina.