O nama

VRHUNSKA POLIKLINIKA ZA DENTALNU MEDICINU I ESTETSKU KIRURGIJU

Poliklinika REGENIUS je moderna poliklinika sa sjedištem u Zagrebu koja nudi usluge iz područja dentalne medicine, estetske kirurgije, regenerativne medicine i estetske kirurgije stopala. Okupljeni kadar čine vrhunski, renomirani stručnjaci s bogatim radnim iskustvom kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Primarna djelatnost poliklinike Regenius je svakako dentalna medicina koja se od strane vlasnika počela razvijati još prije 30 godina; od juga Hrvatske do Istre. Zagreb je uslijedio kao prirodni razvojni tijek poslovanja i s ponosom možemo reći da smo u tri godine, koliko posluje Regenius, prepoznati na domaćem tržištu kao centar izvrsnosti usluga koje nudimo. Estetska kirurgija, kako lica i tijela tako i stopala, dala je dodatni vjetar u leđa i još jednom potvrdila da odgovornim radom, izabranim stručnjacima i predanošću svakom pacijentu, vrhunski rezultati i prezadovoljni pacijenti nisu san, već svakodnevica koju s užitkom živimo.

PREDVODNICI U REGENERATIVNOJ
MEDICINI

S ponosom možemo reći da je poliklinika Regenius na domaćem tržištu predvodnik u regenerativnoj medicini s obzirom da je prvi zahvat ovakvog tipa učinjen prije 10 godina od strane naših stručnjaka u tadašnjoj poliklinici ME-DENT. Ono što je tada mnogima bila samo vizija nama je bila i još uvijek je stavrnost. Kroz cijelo desetljeće koliko se bavimo proučavanjem i razvojem matičnih stanica spoznali smo puno toga i uvidjeli tehnike i metode koje daju najbolje rezultate. Upravo zato razlikujemo se od svojih konkurenata po tome što koristimo posebne tehnike te najnoviju opremu za pročišćavanje matičnih stanica pri čemu dobivamo maksimalan potencijal regenerativnih svojstava matičnih stanica i vrhunske rezultate na području kozmetičkih zahvata te plastične, regenerativne i rekonstrukcijske kirurgije. Osobito smo ponosni na upješnost korištenja matičnih stanica u svrhu tretiranja artroza kao i prirodnog povećanja grudi, a brojni zadovoljni pacijenti svjedoče o našoj uspješnosti.

Za više informacija o tretmanu ili naručivanje nazovite odmah

Prijava na newsletter

.

BESPLATAN SMJEŠTAJ
I ORGANIZIRAN
PRIJEVOZ

Osim na domaćem tržištu, poliklinika REGENIUS nudi svoje usluge i na stranim tržištima. U skladu s tim svim svojim pacijentima koji nisu iz Zagreba nudimo cjelokupan paket usluga; od vrhunskog dentalnog ili estetskog tretmana do besplatnog smještaja i organiziranog prijevoza.

Tim dentalne medicine

Dr.MED.DENT.
Enes Hodžić
spec. maksilofacijalne kirurgije

Rođen je 1944. godine u Mostaru. Godine 1971. završava stomatološki fakultet u Beogradu, a 1985. specijalizaciju iz maksilofacijalne kirurgije, dijelom na sveučilišnome Odjelu maksilofacijalne kirurgije u Beogradu, a dijelom na Vojno-medicinskoj akademiji, također u Beogradu. Tijekom 1986. obavio je staž iz plastične kirurgije na Vojno-medicinskoj akademiji. Godine 1987. u sklopu studijske specijalizacije odlazi u Oslo na kliniku Rikshospitalet, na odjel plastične kirurgije. Od 1988. do 1991. radio je na ORL-u i MFK-u u Mostaru. U istome razdoblju povremeno je u Kliničkome bolničkom centru Ljubljana bio na edukaciji iz rekonstrukcijske kirurgije.

Prvu privatnu ordinaciju otvara 1994. godine u Metkoviću, u kojemu 2003. otvara polikliniku. Godine 2004. polikliniku otvara i u Rovinju. Od 1997. do 2006. godine radi s prof. Mariom Bagatinom na problemu dječjih rascijepa. Od 2004. do 2008. intenzivno se bavi proučavanjem matičnih stanica. U Rovinju 2008. osniva polikliniku ME-DENT (preteča današnje poliklinike REGENIUS) za opću medicinu i estetsku kirurgiju koja daje velik doprinos znanosti upravo u području liječenja s pomoću matičnih stanica. Sudionik je mnogobrojnih stručnih simpozija i kongresa diljem svijeta (Pariz, Bruxelles, Stockholm, Madrid).

dr.med.dent.
Egon Mojić
spec. stomatološke protetike

2010 godine završio Opću gimnaziju u Slavonskom Brodu.
2011 godine upisao je Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu te završio 2016. godine.
2016 godine počeo raditi u poliklinici Adriatic Dent u Rovinju te je tamo krenuo svakodnevno iskustvo stjecati iz područja protetike i dentalne implantologije pod mentorstvom dr. dent. med. Enesa Hodžića.
2017 godine prešao u Polikliniku Regenius u Zagrebu .
2018 godine krenuo na specijalizaciju iz dentalne protetike na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu koju je završio 2021. godine. 

dr.med.dent.
Ivan Bogadi

Rođen je 23.04.1989. u Bjelovaru.
Godine 2016. završava studij dentalne medicine na Medicinskom fakultetu u Rijeci.
Rad započinje u Dentalnom implantoprotetskom centru, dr. Popadić u Rovinju gdje se pod njegovim
mentorstvom educira u poljima implantoprotetike.
Uz rad se educira na tečajevima i međunarodnim kongresima.
2018. godine drži na međunarodnom kongresu HDDI-a predavanje pod nazivom: „Transkresalne tehnike sinus slifta“.
2020. godine počinje raditi u poliklinici Regenius u Zagrebu gdje nastavlja edukaciju u implantoprotetici, protetici i estetici.

Andrijana Dedić
dentalni asistent

Ubaci tekst

Tim estetske kirurgije

Dr.sc.
Anto Dujmović
spec. opće kirurgije, subspecijalist plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije

Dr. sc. Anto Dujmović plastični je kirurg na Zavodu za plastično-rekonstruktivnu kirurgiju i kirurgiju dojke u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2003. godine.

2010. godine s odličnim uspjehom položio je specijalistički ispit iz opće kirurgije.
2014.g. s odličnim uspjehom položio je ispit iz uže specijalizacije plastično-rekonstruktivne I estetske kirurgije.

Od 2017.g. asistent je na Katedri za kirurgiju Medicinskog fakulteta u Zagrebu.

2017.g. doktorirao je na poslijediplomskom doktorskom studiju iz Biomedicine i zdravstva.

Naslov doktorske dizertacije glasi “Utjecaj estetskih rezultata poštedne operacije karcinoma dojke na kvalitetu života I pojavu simptoma depresivnih poremećaja”.

U okviru subspecijalističke edukacije boravio je na UKC Ljubljana na Zavodu za plastičnu, rekonstruktivnu I estetsku kirurgiju. Educirao se iz područja kirurgije šake na Department of Orthopedic Surgery Copenhagen University Hospital Gentofte, Denmark. Pohađao je brojne radionice i tečajeve iz estetske kirurgije u Parizu, Beču, Budimpešti, Ateni, Beogradu, Bologni, Rimu, Brnu, Krakovu Ljubljani i Zagrebu. Sudjelovao je na brojnim domaćim i stranim kongresima, posebice iz područja rekonstruktivne kirurgije dojke, onkoplastične kirurgije, mikrokirurgije estetske kirurgije I estetske medicine. Pohađajući brojne konferencije i surađujući sa stručnjacima iz cijelog svijeta i dalje se aktivno usavršava i primjenjuje najnovije spoznaje iz estetske medicine u svakodnevnoj praksi.

Posebno treba istaknuti nagradu Europskog društva za plastičnu rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju za 2015. kada je dr Dujmović izabran za ESPRAS fellowa te je boravio i educirao se iz područja plastične I estetske kirurgije u Uniklinik Aachen, Njemačka pod mentorstvom prof. dr.sc. Norberta Palluae.

Autor je ili koautor brojnih znanstvenih radova, od kojih je 6 indeksirano u Current Contentsu. Aktivni je član Hrvatskog društva za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju, Hrvatskog kirurškog društva te više međunarodnih stručnih asocijacija.

Doc.dr.sc.
Emil Dediol
maksilofacijalni kirurg, plastični kirurg glave i vrata

Doc.dr.sc. Emil Dediol rođen je u Dubrovniku. Na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2003. godine diplomira kao jedan od najuspješnijih studenata u svojoj generaciji. Na istom fakultetu brani doktorsku disertaciju te je zaposlen kao docent na Katedri za maksilofacijalnu kirurgiju. Završio je specijalizaciju iz maksilofacijalne kirurgije te subspecijalizaciju iz plastične kirurgije glave i vrata.

Dobitnik stipendije Europskog društva za maksilofacijalnu kirurgiju u sklopu koje je boravio dva mjeseca u University College of London Hospital u Londonu. Usavršavao se iz područja plastične kirurgije glave i vrata boraveći na Klinikama u Glasgowu, Londonu, Dresdenu, Regensburgu te Torontu. Sudjelovao na brojnim stručnim kongresima i tečajevima iz područja plastične kirurgije glave i vrata. Autor je brojnih znanstvenih radova iz područja kirurgije glave i vrata.

Bavi se cijelim nizom kirurške problematike glave i vrata a uži interes mu je plastično rekonstruktivna te estetska kirurgija glave i vrata.

Prim. Mr. Sc.
Ernest Irha
specijalist ortopedije

Poseban interes ima za regenerativnu medicinu, sa ciljem uklanjanja bolova  i  odgađanja operacijskog liječenje artroznih  i oštećenih, posebno većih zglobova. Provodi regenerativne postupke za prevenciju daljnjih oštećenja ozlijeđenih ligamenata, tetiva i mišića uz njihovo brže cijeljenje i učvršćivanje.

Prema potrebi i dostupnosti sustava za kretanje, pregled može nadopuniti i ultrazvučnom pretragom.  Primjenjuje kombinacije različitih regenerativnih postupaka. U osnovi radi se o injekcijama, koje se daju standardnim postupcima ili uz kontrolu ultrazvuka. Koristi različite tehnike proloterapije i terapije sa matičnim stanicama i PRP-om.

Specijaliziran u inozemstvu za  područje stopala i gležnja.

Liječi sve ortopedske deformitete i tegobe na stopalima. Uži interes su  mini-invazivne  ( HyProCure ) operacije za tzv „spuštena stopala“ i  „lipofiling“  radi bolova ispod prednjeg dijela stopala zbog nestanka masnog tkiva tzv „ Fat Pad Atrophy “ ,osjećaja hodanja “ kao po kamenju“.

 Medicinski fakultet u Zagrebu završio 1983., specijalistički ispit iz ortopedije položio je 1994., magistrirao 1998., primarijat  2003. Stipendija i dodatna usavršavanja u Danskoj, Francuskoj, Njemačkoj i Engleskoj.

Član nacionalnih stručnih društava u Hrvatskoj, višegodišnji član Poljskog društva za stopalo i gležanj PFAS, član međunarodnih društava : Europskog društva za dječju ortopediju EPOS i Europskog društva za stopalo i gležanj EFAS. Do sada imao više usmenih izlaganja i postera na kongresima  u Hrvatskoj i na međunarodnim kongresima, te objavljenih stručnih i znanstvenih članaka.

Dejan Peroša
magistar sestrinstva

Rođen 29.10.1972. u Kopru R.Slovenija

1987 završio Osnovnu školu Mate Balota u Bujama

1991 završio Srednju medicinsku školu u Piranu R.Slovenija

2001 završio usavršavanje za instrumentara na Klinici za kirurgiju u KBC Rijeka

2009 završio Studij sestrinstva na Medicinskom fakultetu u Rijeci

1992 – 2001 radio na HMP D.Z. Umag

2002 – 2006 radio u Kirurškoj ambulanti Doma zdravlja Umag

2006 – 2017 radio kao instrumentar u Specijalnoj bolnici „Dr.Nemec“ u Matuljima

2017 radim kao glavni tehničar u Poliklinici Regeniusu – poliklinika za stomatologiju, estetsku i regenerativnu kirurgiju i estetsku kirurgiju stopala u Zagrebu

2017 završio Sveučilišni diplomski studij Sestrinstva – menadžment u sestrinstvu na Fakultetu zdravstvenih studija u Rijeci

 

USAVRŠAVANJA:

1996 HITNA MEDICINSKA POMOĆ U IZVANBOLNIČKIM UVJETIMA

1996 UTAPANJE I SPAŠAVANJE NA MORU

1996 EKG MONITORING

1998 EKG MONITORING S OSNOVAMA KARDIOPULMONALNE REANIMACIJE

1998 BOLESNICI OBOLJELI OD AIDS-a I SPECIFIČNOSTI VEZANE ZA HMP

2002 KLINIČKA TRANSFUZIOLOGIJA U PRAKSI

2005 OSIGURANJE KVALITETE U ZDRAVSTVENIM USTANOVAMA PRANJE, DEZINFEKCIJA I STERILIZACIJA

2008 ZAVRŠEN TEČAJ ILS-a ( Immediate Life Support ) – ERC

2009 STERILIZACIJA I DEZINFEKCIJA U OPERACIJSKIM SALAMA

2009 AO TRAUMA COURSE – Principles in Operative Fracture Management for Operating Room Personnel

2013 AO TRAUMA COURSE – Advanced Principles of Fracture Management for Operating Room Personnel

Pratite nas
na društvenim mrežama