Mezoterapija

Mezoterapija je dermatološko rješenje koje revitalizira, hidratizira i obnavlja dublje slojeve kože apliciranjem koktela koji, ovisno o stanju kože, u sebi mogu sadržavati hijaluronsku kiselinu, vitamine, minerale i antioksidativna sredstva.

Ubrizgavanje koktela obavlja se putem mikroigle i osigurava prodiranje epidermalne barijere i ulazak u dublje slojeve gdje je obnavljanje i najpotrebnije.

Ovim postupkom postiže se proizvodnja kolagena, elastina i međustanične tvari, dok se stanice štite od daljnjeg oštećenja.

Mezoterapije je indikacija za sve one koji se žele riješiti estetskih nedostataka poput sitnih bora na licu, narušenog tonusa kože, suhe I dehidrirane kože, umornog lica, pomalo obješene kože, hiperpigmentacijskih mrlja, gubitka kose, i sl.

Mezoterapiju je potrebno provoditi u više tretmana tako da se najčešće preporučuje četiri do šest tretmana u razmacima o sedam do deset dane.

Nakon ovako provedene kure s pacijentima se dogovara dolazak na “održavanje” prema dogovorenim vremenskim intervalima.

Tretman je neinvazivan, u potpunosti siguran i skoro bezbolan jer se prije zahvata na lice nanosi anestetska krema. Nakon zahvata moguće su blage nuspojave poput crvenila ili blage otekline na mjestu uboda, ali u pravilu takve nuspojave prođu već nakon par sati. Pacijenti se u najvećem broju slučajeve odmah nakon tretmana mogu vratiti svojim uobičajenim svakodnevnim obvezama.

Za više informacija o tretmanu ili naručivanje nazovite odmah

Prijava na newsletter

.

U poliklinici Regenius koristimo proizvode renomiranog proizvođača Aesthetic Dermal RRS.

RRS su profesionalni mezoterapijski kokteli kojima rješavamo razne probleme kože zahvaljujući kvaliteti pomno odabranih sastojaka. Ti aktivni sastojci bogati su hijaluronom,resveratrolom (jedan od najjačih antioksidansa koji se dobiva iz sjemenki grožđa), organskim silicijem, DMAE, sastojkom za lifting kože, Bonta 568, polipeptidom koji ima slično djelovanje poput botoxa (blokira rad mišića koji uzrokuju pojavu bora).

Tretman RRS mezoterapijskim koktelom namijenjen je ženama i muškarcima, različite dobe, koje muče problemi kože lica, tijela i glave kao što su suha i dehidrirana koža, opuštena koža bez tonusa, bore na licu i oko očiju, hiperpigmentacijske mrlje, celulit i strije, pa čak i opadanje kose. Tretman ovim vrhunskim koktelima bio-revitalizira kožu, vraća joj savršeni hidrobalans i postiže moćno antioksidativno djelovanje. Na tržištu postoji dosta vrsta RRS mezoterapijskih koktela, svaki zadužen za određenu problematiku. Koji koktel ili koja kombinacija koktela je najbolja za klijenta određuje liječnik na specijalističkom pregledu, ovisno o problemu koji se želi riješiti. Pristup je individualan te se koktel prilagođava svakom klijentu zasebno.

Pratite nas
na društvenim mrežama