PROFHILO TRETMAN 3 u 1

Apsolutni novitet u svijetu neinvazivne estetske medicine je Profhilo 3 u 1 proizvod koji u sebi objedinjuje 3 tretmana koji djeluju kao hijaluronski dermalni filer, skin booster i mezoterapija.

Primarni zadatak ovog revolucionarnog proizvoda je poticanje stvaranja vlastitog kolagena u koži čime se poboljšava njezin izgled i kvaliteta.

Trostruko djelovanje osigurava uklanjanje bora i poboljšavanje volumena kože zahvaljujući hijaluronskom dermalnom fileru; skin booster djeluje na dubinsku hidratizaciju kože, dok mezoterapijom postižemo svježinu kože i možemo namjenski djelovati na određenu problematiku.

Pratite nas
na društvenim mrežama

Dodatna vrijednost Profhilo tretmana je i u tome što su u pravilu dovoljna 2 tretmana za obnovu kože, zahvaljujući visokoj koncentraciji hijaluronske kiseline.

Drugi tretman se provodi mjesec dana nakon prvog, prvi učinci su vidljivi 1-2 tjedna nakon prvog tretmana, dok mjesec dana nakon drugog tretmana pacijent vidi konačni, zadivljujući rezultat tretmana. Koža postaje dubinski hidratizirana, osvježena, zaglađena i elastična.

Tretman je namijenjen svim osobama koje primjećuju prve znakove starenja kože, gubitka volumena i umornog izgleda, pa možemo reći da su najčešći kandidati između 35 i 60 godina, iako i mlađi pacijenti mogu koristiti ovaj tretman u preventivne svrhe.

Za više informacija o tretmanu ili naručivanje nazovite odmah

Prijava na newsletter

.