Lice

Kožne brazde, nabori, bore, neravnine i nedostaci posljedica su genetike ili starenja lica.

Važnost matičnih stanica iz masnoga tkiva

Nema jednostavnog recepta koji nas može pomladiti, ali kombinacijom operativnih zahvata, regenerativne medicine s transferom masti i matičnih stanica, kemijskih ili laserskih pilinga i mezoterapijom može se postići značajan napredak u izgledu lica, kvaliteti kože, a time i mlađem i privlačnijem izgledu.

Za velike operativne zahvate kao što su facelift ili necklift nije se lako odlučiti.

Lipotransfer s matičnim stanicama može biti dobra alternativa za povećavanje usnica, popravak bora oko usta, popravak nazolabijalnih bora, korekcije male brade, korekcije u području ruba mandibule, popunjavanje izgubljene masti središnjeg dijela lica, popravak podočnjaka ili udubljenja u području temporalne kosti.

Karakterizira ga brz oporavak i rezultat koji traje.

Za više informacija o tretmanu ili naručivanje nazovite odmah

Prijava na newsletter

.

LIPOTRANSFER METODA

Lipotransfer podrazumijeva uzimanje masti gdje je ima u suvišku, konturiranje tijela na taj način, obradu masti i stavljanje masti u područje gdje je potreban popravak.

Ova vrsta zahvata savršena je za rješavanje masti s područja gdje ju je nemoguće odstraniti vježbama. Uzimanjem vlastite masti šanse za odbacivanjem smanjujemo na minimum.

Također, smanjujemo mogućnost infekcije, a rezultat je obično trajan. Iako se rijetko događaju, neželjeni efekti lipotransfera u području lica mogu uključiti infekciju, neželjen estetski rezultat, ozljede dubljih struktura, ožiljne promjene, reakciju na anestetik i promjene u osjetu tretiranih područja.

U području lica uz uobičajeni transfer masti koristi se i nano lipofiling kojim se u područje lica prvenstveno dovode matične stanice koje sudjeluju u regeneraciji lica.

Pratite nas
na društvenim mrežama