S novim izgledom uđite u Novu godinu - Regenius

Za početak obori sve s nogu s predivnim bijelim zubima! 

Stomatologija je danas toliko napredovala da hollywoodski osmjeh nije rezerviran samo za bogatu klijentelu. Upravo je to razlog zbog čega se sve više ljudi odlučuje na ispravljanje mnogih nepravilnosti poput oblika, veličine, boje i položaja zubi upravo sa zubnim ljuskicama. Ovaj protetski nadomjestak može biti od keramike ili porculana, a postavljati se može sa ili bez brušenja zubi. U slučajevima u kojima je potrebno više korekcija, te ako nemate u potpunosti zdrave zube naši stomatolozi predložit će Vam cirkon keramičke krunice. One imitiraju oblik, boju i veličinu prirodnog zuba te je sam proces postavljanja brz i bezbolan. Cirkon keramičke krunice potpuno su sigurne, a uz pravilnu higijenu i održavanje trajat će Vam više od desetljeća.

Nastavi sa senzualnim usnama 

Ne, korekcija zubi ne mora biti kraj priče za postizanje predivnog osmijeha i općenito izgleda lica. Naime, brojni pacijenti nakon postavljanja zubnih ljuskica ili krunica odlučuju uokviriti svoje lice i još bolje istaknuti novi osmjeh.  „Ruku pod ruku “ s blistavim osmjehom i bijelim zubima idu i estetski zahvati koji su jednako važni da se kompletan izgled transformira. Tu u prvom redu mislimo na dermalne filere i botox koji zaista brišu godine s lica, a vaš osmijeh čine još senzualnijim i privlačnijim zbog punoće i konturiranja usana što je u današnjem vrijeme postalo „MUST HAVE“.    

Pušačke navike, stres, nedostatak prave njege, loša prehrana ali i godine, potiču „unutarnje starenje“ kojem često želimo reći STOP. Žene su posebno osjetljive na izgled kože koja s godinama poprima umoran izgled, gubi svoju elastičnost i sjaj. Konture lica se mijenjaju kako starimo i koža počinje gubiti tonus. Koža postaje umorna i beživotna, a bore sve izraženije. U mnogim slučajevima, bore se mogu smanjiti, ublažiti ili čak ukloniti. 

Smij se do mile volje

„Jedan od najčešćih mitova koji pokušavam osporiti kod pacijentica je da nazolabijalne bore i bore oko očiju nastaju kao posljedica smijanja. One su posljedica smanjenja elastičnosti kože, a biološke promjene koje utječu na sposobnost oporavka vaše kože nazivaju se unutarnjim starenjem, te utječu na strukturu kože zbog faktora poput gubitka masti i atrofije mišića“, ističe naš estetski kirurg dr.Anto Dujmović. 

Društvene mreže, savršene slike, popularni influenceri nameću standard ljepote koji je sve teže dostići, a kamoli zadržati. Nama u poliklinici Regenius cilj je upotpuniti Vaš osmijeh te osim savršenih zubi pružiti vam predivan okvir lica. Najveću pomoć u potrazi za  savršenim izgledom pružit će vam dermalni fileri i botox. 

OK, sada nam je jasno da smijanje nije glavni krivac za nastanak bora oko usana. Odlično! Ali što dalje s borama? Smijali se mi ili ne s godinama bore se stvaraju i narušavaju nam izgled i svježinu lica… E tu nastupaju hijaluronski dermalni fileri – zlatni standard estetike lice.  Dermalni fileri sastoje se od hijaluronske kiseline koja je sastavni dio tijela, a osim što hidratizira kožu i zadržava vodu potiče proizvodnju kolagena. Molekule hijalurona postupno se razgrađuju u našem tijelu, te ih je potrebno nadopunjavati svakih 12 mjeseci. Ovaj neinvazivan zahvat siguran je za vaše lice jer u vlastito tijelo ne stavljate „stranu“ supstancu, a vaše usne i koža postaju svježe i zdrave. Hijaluronska kiselina pomaže Vašoj koži da izgleda svježije i zategnutije. Primjena hijaluronske kiselina ima odlične učinke na popunjavanje bora, omekšavanje grubih linija, smanjivanje podočnjaka, podizanje obraza, te povećavanje usana. Još jedna prednost hijaluronske kiseline je ta da se može injektirati bez prethodnog testiranja, a nakon apliciranja „mirni“ ste čak 9-12 mjeseci. 

Osvježi i cijelo lice

Beauty transformaciju nismo završili samo na dermalnim filerima. Posljednja dva desetljeća nema tko nije čuo za najveći napredak u suvremenoj estetskoj medicini, najpoznatiji zahvat koji se popularno naziva botox. Čudesne aplikacije botoxa mogu u nekoliko dana učiniti Vas i do 10 godina mlađima, te Vam vratiti sjajan izgled bez bora kakav dugo niste vidjeli u svom ogledalu. Botox je prirodni protein bez dugotrajnih nuspojava, a u stručnim rukama našeg dr.Dujmovića ovaj anti-age tretman dobiva novu dimenziju. Botox učinkovito uklanja bore smijalice, bore na čelu, bore nastale mrštenjem, te sitne bore oko očiju. Njime je moguće zategnuti vrat, riješiti se prekomjernog znojenja, podignuti obrve. Rezultati botoxa vidljivi su nakon 2-7 dana, a učinak traje do 6 mjeseci. 

Posebno smo zadovoljni iskustvima naših pacijenata koji nam se javljaju kako dobivaju pohvale od svojih bližnjih za svjež, zdrav i odmoran izgled. Iza svega toga stoji dr.Anto Dujmović koji na personaliziran i umjeren pristup pacijentu objasni tijek zahvata te izuzetno pažljivo dozira količinu dermalnih filera i botoxa, pružajući tako pacijentu željeni prirodan i mlađi izgled. Baš iz takvih razloga dr.Dujmović izabran je za jednog od najboljih plastičnih kirurga u 2019.godini.

Požuri po svoj beauty paket i party je zagarantiran

Nama u poliklinici Regenius posebno je važno da ostvarimo ili zadržimo Vaš osmijeh, stoga smo odlučili u prosincu kao mjesecu darivanja sniziti cijene svih estetskih zahvata u našoj poliklinici. Izaberite svoj beauty paket koji uključuje sve protetske nadomjestke (ljuskice, metal keramičke krunice, cirkon keramičke krunice) te dermalne filere i botox snižene 20%. Nazovite nas na 01/2753804, rezervirajte svoj termin i uđite u 2020.godinu svježi, odmorni i očekujte pohvale na račun svog izgleda. 

Priložite datoteku

Molimo da prije unošenja svojih osobnih podataka proučite našu Politiku privatnosti dostupnu na našoj web stranici