Prim. Mr. Sc. Ernest Irha, dr. med - Regenius

Prim. Mr. Sc. Ernest Irha, dr. med

Specijalist ortoped

Poseban interes ima za regenerativnu medicinu, sa ciljem uklanjanja bolova  i odgađanja operacijskog liječenje artroznih i oštećenih, posebno većih zglobova. Provodi regenerativne postupke za prevenciju daljnjih oštećenja ozlijeđenih ligamenata, tetiva i mišića uz njihovo brže cijeljenje i učvršćivanje.

Prema potrebi i dostupnosti sustava za kretanje, pregled može nadopuniti i ultrazvučnom pretragom.  Primjenjuje kombinacije različitih regenerativnih postupaka. U osnovi radi se o injekcijama, koje se daju standardnim postupcima ili uz kontrolu ultrazvuka. Koristi različite tehnike proloterapije i terapije sa matičnim stanicama i PRP-om.

Specijaliziran u inozemstvu za  područje stopala i gležnja.

Liječi sve ortopedske deformitete i tegobe na stopalima. Uži interes su  mini-invazivne ( HyProCure ) operacije za tzv „spuštena stopala“ i „lipofiling“  radi bolova ispod prednjeg dijela stopala zbog nestanka masnog tkiva tzv „ Fat Pad Atrophy “ ,osjećaja hodanja “ kao po kamenju“.

Medicinski fakultet u Zagrebu završio 1983., specijalistički ispit iz ortopedije položio je 1994., magistrirao 1998., primarijat  2003. Stipendija i dodatna usavršavanja u Danskoj, Francuskoj, Njemačkoj i Engleskoj.

Član nacionalnih stručnih društava u Hrvatskoj, višegodišnji član Poljskog društva za stopalo i gležanj PFAS, član međunarodnih društava : Europskog društva za dječju ortopediju EPOS i Europskog društva za stopalo i gležanj EFAS. Do sada imao više usmenih izlaganja i postera na kongresima  u Hrvatskoj i na međunarodnim kongresima, te objavljenih stručnih i znanstvenih članaka.

Priložite datoteku

Molimo da prije unošenja svojih osobnih podataka proučite našu Politiku privatnosti dostupnu na našoj web stranici